Een elektrische bestelwagen om duurzaam te ondernemen

Met een elektrische bestelwagen kan je als ondernemer maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen en geniet je van meerdere financiële voordelen.

De elektrische bestelwagen heeft vandaag de dag veel aandacht van zowel de politiek, om de klimaatdoelstellingen voor 2030 te behalen als van het bedrijfsleven die MVO en duurzaam willen ondernemen en van de financiële voordelen m.b.t. subsidies en belastingvoordelen willen genieten. Kleyn Connect van Bestelbus.nl is gespecialiseerd in elektrische bedrijfsvoertuigen en adviseren je geheel vrijblijvend!


De ins- en outs van elektrische bestelwagens

Een elektrische bestelwagen wordt aangedreven door 1 of meerdere elektromotoren uitgedrukt in kW (kilowatt) deze eenheid staat voor vermogen, om energie te leveren aan de elektromotor(en) heeft de elektrische bestelwagen een accupakket nodig, deze worden uitgedrukt in kWh (kilowattuur) de eenheid is de maatstaf voor energie-inhoud. Het vermogen (kW) en de energie-inhoud (kWh) maken samen de actieradius, het vermogen en de koppel Nm (newtonmeter) van de elektrische bestelwagen. Omdat de meeste elektrische bestelwagens geen versnellingen hebben en de elektromotor bij alle snelheden vermogen en koppel kan geven zijn versnellingen overbodig geworden en dat geeft u optimaal rijcomfort in een elektrische bestelwagen. Het belangrijkste verschil tussen een conventionele fossiele brandstof (diesel en benzine) bestelwagen en een elektrische bestelwagen is de uitstoot. Geen uitstoot meer van koolstofmonoxide (Co), koolstofdioxide (Co2), stikstofoxide (NOx) en roetdeeltjes, de vier meest schadelijke stoffen en deeltjes die onze milieu, toekomst en gezondheid in gevaar brengen.


Kleyn Connect voor jou elektrische bestelwagen

Bij Kleyn Connect van Bestelbus.nl zijn we gespecialiseerd in het verkopen van de elektrische bestelwagen waaronder de Maxus EV80 bestelwagen hoogte 2, hoogte 3 en chassis cabine. We bieden vanuit Kleyn Connect een totaal pakket voor o.a. de elektrische bestelwagen, zoals laadpaal voorziening, financiering, uitleg over landelijke en regionale subsidies en belastingvoordelen. Daarnaast hebben we ons toegelegd en gespecialiseerd in het ombouwen van conventionele fossiele brandstof (diesel of benzine) bedrijfswagen zowel zwaar als licht naar elektrisch en waterstof. Momenteel bouwen we M.A.N. TGL 8.180 bakwagens om van diesel naar elektrisch, met een actieradius van rond de 130 km en 1.145kg laadvermogen met 1.000kg laadklep leent deze Etruck zich perfect voor circulair, duurzaam en zero emissie stadslogistiek. Kleyn Connect maakt deel uit van de Kleyn Groep, waar Bestelbus.nl ook deel van uit maakt. De Kleyn Groep heeft 100 jaar ervaring in zware en lichte bedrijfswagens en heeft door deze ervaring vele ontwikkelingen op de markt gekend, denk bijvoorbeeld aan de verschillende euronormen zoals de actuele euro 6 norm voor vrachtwagens. Onze adviseurs staan 6 dagen per week voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden!

Heb je nu een vraag over dit voertuig?

Onze vans experts zitten klaar om al je vragen direct te beantwoorden.


+31 183 668 222 

Nieuwsgierig naar alle bestelbus aanbiedingen?Wij accepteren:
Onze certificeringen:
Onze partners: