Ook op zoek naar een Fiat Talento dubbele cabine?

Dan zit je bij Bestelbus.nl op de juiste plek en kan kiezen uit een groot aanbod Fiat Talento dubbele cabine bestelwagens.

Als vervanging voor de Scudo is de Fiat Talento dubbele cabine een wagen die zich kan meten met de Ford transit Custom en bevindt zich in hetzelfde segment als de Trafic en Vivaro. Het is een bestelbus die erg lekker rijdt, stijlvol oogt en volgens onze klanten zeer comfortabel is. Mede daarom hebben wij na de lancering in 2016 vaak de Talento in onze voorraad.  Ook een Fiat Talento dubbele cabine nodig? Neem contact op met de adviseurs!


Waarom een Talento dubbele cabine handig is voor jouw bedrijf?

Wil je een veelzijdige wagen dan is de Talento dubbele cabine een wagen die niet alleen genoeg ruimte biedt voor je personeel maar ook nog eens de laadruimte heeft voor al je tools. Het één van de jongste modellen in de Fiat range en is zeer wendbaar. Daarnaast bestaat deze bestelbus met 5 verschillende Euro 6 dieselmotoren. Zo kan je altijd een wagen vinden die krachtig genoeg is en een goede balans heeft tussen zijn prestaties en verbruik.


De Fiat Talento dubbele cabine prijs is zeer gunstig!

In onze voorraad is de Fiat Talento dubbele cabine prijs altijd zeer scherp. Maar heb je toch een optie nodig om meer bestedingsruimte te behouden voor je business, vraag onze adviseurs dan naar de mogelijkheden in financial lease. Zij kijken met je mee en bereken samen met jou het beste leasemodel. Wil je al een indicatie wat een Talento met dubbele cabine voor jou kan betekenen in de lease? Selecteer dan online de wagen van je keuze en bereken gemakkelijk op de website je maandelijkse kosten. Je kunt kiezen uit verschillende looptijden, slotsom, aanbetaling of zelfs met inruil. De calculator is een indicatie waarmee je na je berekening gelijk een lease aanvraag voor de Fiat Talento kan indienen. De adviseurs gaan hiermee aan de slag en je weet vaak dezelfde dag al de vrijblijvende definitieve berekening en of de lease gelijk geregeld kan worden. Kies vandaag nog voor de Fiat Talento dubbele cabine. Prijs, technische prestaties, comfort en stijl zijn doorslaggevend!Nieuwsgierig naar alle bestelbussen uit onze voorraad?Bekijk ons aanbod


Wij accepteren:
Onze certificeringen:
Onze partners: