Disclaimer

Geen aansprakelijkheid

Kleyn Group BV aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website. Aan de inhoud van de site kunnen geen rechten worden ontleend. Kleyn Group BV is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, hoe ook genaamd en ontstaan, als gevolg van gebruik van informatie die op de website van Kleyn Group BV beschikbaar is, of is geweest.


Prijzen

  • Wijzigingen in prijzen en getoonde voertuig voorbehouden.
  • Wisselkoerswijzigingen voorbehouden.
  • Alle getoonde prijzen zijn ex works en exclusief BTW.


Copyright

De tekst, logo's, pictogrammen en het design valt onder het auteursrecht en andere wettelijke beschermingen van intellectueel eigendom van Kleyn Group BV. Het is niet toegestaan om deze website geheel of gedeeltelijk te kopiëren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Kleyn Group BV.


Handelsmerken

De woord- en beeldmerken van kleyn Group BV zijn geregistreerd. Dit betekent dat alle merken en bedrijfslogo's onder de handelsmerkrechten van kleyn Group BV vallen en niet door derden gebruikt mogen worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Kleyn Group BV.


Statutaire zetel en BTW-nummers

Alle BV's van Kleyn Group BV zijn ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Op onze contactpagina vindt u van iedere besloten vennootschap het registernummer en BTW-nummer.


Verkoop- en Leveringsvoorwaarden

Op al onze aanbiedingen zijn onze algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van toepassing.

Wij accepteren:
Onze certificeringen:
Onze partners: