Eerlijke inruilprijzen

Wil je weten welke waarde jouw bus heeft? Dit kan bijvoorbeeld zijn om je te helpen controleren of je de juiste verzekering hebt, je afschrijving in de boekhouding reëel is of wanneer je deze aan ons wilt verkopen of inruilen.  Aangezien wij een echte bedrijfswagendealer zijn, zijn wij altijd transparant. Wij prijzen aan de voorkant scherp en geven een marktconforme inruil. We verwoorden het niet mooier dan het reëel is. Is elders je inruilprijs hoger dan de prijs waarvoor je soortgelijke auto’s te koop ziet staan? Informeer ons en we kijken of het onderaan de streep qua bijbetaling beter kan.

Voer het kenteken van je auto in en/of selecteer op merk, type en bouwjaar en vraag vandaag nog bij Bestelbus.nl jouw waarde-informatie aan. Wij ruilen uiteraard ook personenauto’s, motoren of andere bedrijfsmiddelen in. Ons motto is om te denken in mogelijkheden.

Voor de meest reële taxatie kom je uiteraard bij ons langs en bezoek onze showroom met ruim 500 vans. Ten eerste is een bedrijfswagen op afstand inschatten door de verschillende manieren waarop deze gebruikt kan zijn altijd weer een uitdaging, ten tweede wil je toch ook weten waar je naar kunt kijken?

Terwijl je onder het genot van een kopje thee of koffie enkele voor jouw interessante bussen bekijkt, kunnen wij aan de hand van een visuele inspectie nauwkeurig inschatten wat de waarde van je auto is. We kunnen dan allebei proefrijden. Je krijgt de prijs meteen, zodat je niet onverrichter zake weer huiswaarts gaat.

Het kan zelfs zo zijn dat je financiële middelen nodig hebt en ons jouw bus verkoopt die je dan weer van ons leaset. Wij betalen deze aan je en je betaalt vervolgens maandelijks een bescheiden aflossing.

Welke voordelen biedt Bestelbus.nl als inkooppartner?

  • Wij vragen niet om garantie.
  • Wij bieden een goede, marktconforme prijs.
  • Wij zijn geïnteresseerd in alle merken en typen.
  • Inruil is mogelijk.
  • Als je wilt, verzorgen wij het vervoer naar de plaats van bestemming.
  • Wij kopen voertuigen individueel of per partij. Ook grote aantallen zijn welkom.
  • Door onze omvang kunnen we wagenparkbeheerders een vast afvoerkanaal bieden. Informeer naar de mogelijkheden.