Gemak nodig? Koop of lease een bestelbus met laadklep.

Om efficiënt je werk te kunnen doen is een bestelbus met laadklep een ideale oplossing.

Een bestelbus met laadklep maakt het laden en lossen van zware en moeilijk hanteerbare producten een stuk makkelijker. Daarom hebben wij regelmatig deze bestelbussen voor je in voorraad. Ook wanneer je op zoek bent naar een specifieke laadklep ben je bij Bestelbus.nl op de goede plek. Met ruim 450 jonge bussen in voorraad heb je een ruime keuze in merken, modellen, typen en prijsklassen. Laat onze adviseurs weten wat het hefvermogen je nodig hebt bij je nieuwe bestelbus met laadklep.

Een bestelbus met laadklep is ook gemakkelijk en voordelig te leasen!

Is het kostentechnisch niet mogelijk om een jonge bestelbus met laadklep te kopen? Denk dan ook eens aan leasen. Hiermee zorg je ervoor dat je niet direct een groot bedrag van je bedrijfskapitaal hoeft te investeren en daarmee kan je op andere vlakken investeren. Zo heb je niet alleen je nieuwe bestelbus met laadklep binnen handbereik maar heb je ook meer ruimte voor andere zaken die hard nodig kunnen zijn in je bedrijf. Onze leaseconstructies zijn compleet op jouw wensen afgestemd. Je kunt hierbij denken aan looptijd, slotsom, aanbetaling en/of een inruilwagen. Onze adviseurs luisteren graag naar je verhaal en wensen en pas dan stemmen zij de lease offerte op je af. Al eerdere een leaseprijs weten? Online kun je eveneens voor de bestelbus met laadklep, die jij graag wilt hebben, een indicatie leasetarief berekenen.

Wat zijn de voor en nadelen van een bestelbus met laadklep?

Een bestelbus met laadklep kan op verschillende manieren zijn gemaakt. Je kunt een laadklep hebben die over de achterdeuren heen valt of een laadklep die gelijk als afsluiting fungeert. Bij een bestelbus zijn de laadkleppen vaak kleiner en nemen slechts een gedeelte van de achterkant van de bus in beslag. Werk je vaak met een heftruck? Dan raden wij aan even met onze adviseurs contact op te nemen niet iedere bestelbus met laadklep kan het gewicht van een heftruck aan. Daarnaast moet een laadklep vanwege veiligheidsredenen traag werken. Dit kan bijvoorbeeld voor een koerier met tijdsdruk niet erg handig zijn. Wat voor werkzaamheden komen bij jou vaak voor? Koop of lease voordelig de juiste bestelbus met laadklep via Europa’s grootste en langst bestaande vans handelaar!