De bestelbus die je zoekt, voor de beste prijs

Bestelbus.nl is wereldwijd een van de grootste onafhankelijke handelsondernemingen op het gebied van gebruikte bestelbussen. Hier kiest je uit een steeds wisselende voorraad van ruim 500 tweedehands voertuigen. Dankzij ons wereldwijde in- en verkoopnetwerk komen er wekelijks 60 bestelbussen binnen. Ons aanbod omvat alle Europese en Aziatische merken, bouwjaren en prijsklassen. Door jarenlange ervaring weten de inkopers van Bestelbus.nl als beste wat je als klant zoekt en kopen ze gericht in. Bij ons slaag je dus altijd. Elke bestelbus krijgt bij binnenkomst een technische controle onder toezicht van TÜV. Zo bepalen wij de waarde en de verkoopprijs. De volledige informatie uit het testrapport wordt standaard bij elk voertuig meegegeven. Je weet precies wat je koopt. Dit noemen wij ‘gekende kwaliteit’.


Laat de feiten spreken

 • Bij Bestelbus.nl koopt een groot aandeel vaste klanten.
 • We handelen 100 jaar in gebruikte voertuigen.
 • Elke bestelbus krijgt bij binnenkomst een controle onder toezicht van TÜV.
 • Het testrapport wordt bij de bestelbus meegeleverd.
 • In 2018 verkochten wij aan klanten in ruim 150 landen.
 • Onze website is geschreven in dertien talen en onze verkopers spreken de taal van de klant.
 • We nemen alle klachten serieus. Als er sprake is van grote, niet vermelde gebreken zullen we (een deel van) de reparatiekosten vergoeden.
 • Onze medewerkers zetten dagelijks voertuigen op transport naar bestemmingen wereldwijd en regelen de bijbehorende papieren.


kleyn-trucks-sell.jpg

Waarom Bestelbus.nl?
 • De grootste voorraad dealeroccasions
 • Merkonafhankelijk advies
 • Tot 2 jaar garantie
 • Leasen zonder jaarcijfers
 • Omruilgarantie
 • Thuisbezorging

Ruime, snel wisselende voorraad

Bij Bestelbus.nl staan ruim 500 bestelbussen op voorraad. Wekelijks komen tussen de 50 en 100 voertuigen binnen. Ons aanbod omvat alle Europese en Aziatische merken, bouwjaren en prijsklassen.

Gekende kwaliteit

Elk voertuig krijgt bij binnenkomst een technische controle onder toezicht van TÜV. De volledige informatie uit het testrapport wordt standaard bij elke bestelbus meegegeven. Dit noemen wij ‘gekende kwaliteit’.

Garantie op jonge bestelbussen

Relatief nieuwe bestelbussen leveren wij met garantie, eventueel na bijbetaling.

Goed geprijsd

Onze prijzen zijn niet alleen gebaseerd op de kenmerken van de bestelbus, zoals merk, type en bouwjaar. Wij testen elk voertuig uitgebreid en nemen de resultaten mee in de prijsbepaling.

Fatsoenlijk koopmanschap

Bestelbus.nl bouwt al honderd jaar aan de relatie met zijn klanten. Het succes hiervan wordt aangetoond door het grote aantal terugkerende klanten. We nemen alle klachten serieus. Als er sprake is van grote, niet vermelde gebreken zullen we (een deel van) de reparatiekosten vergoeden.

Welke taal u ook spreekt, wij helpen u!

Bij Bestelbus.nl spreken de verkopers de taal van de klant. Onze website is bovendien geschreven in dertien talen.

Wij verstaan de klant

Door jarenlange ervaring weten de inkopers bij Bestelbus.nl als beste wat jij als klant zoekt en kopen ze gericht in.

Begeleiding transport of thuisbezorging

Wij hebben een gespecialiseerde afdeling die het papierwerk voor je regelt. Door onze wereldwijde aanwezigheid en jarenlange ervaring kunnen we je perfect begeleiden bij het invoeren, registreren en verschepen van voertuigen naar vrijwel elk land ter wereld of we bezorgen je bus bij je thuis.

(Export)kenteken snel geregeld

Een kenteken en tenaamstelling zijn bij ons zo geregeld. Dat geldt ook voor exportkentekens. Indien nodig wordt jouw aankoop in onze werkplaats voor de export gekeurd.

Vakkundige technische dienstverlening

In onze werkplaats voeren wij Algemene Periodieke Keuringen (APK) uit. Ook voor werkzaamheden aan airco’s en koelmotoren kan je hier terecht. Met onze expertise en zware hijsmiddelen kunnen wij meerdere bestelbussen voor je op een vrachtwagen of oplegger laden.

happy employeee in truck

Werken bij Kleyn

We zijn op zoek naar collega's! Heb je de vaardigheden om te werken bij Bestelbus.nl?