Zijn er financieringsoplossingen voor ondernemers?

Jazeker. Financial Lease of zakelijke lease bij Bestelbus.nl is een speciale dienst voor ondernemers die gemak en zekerheid willen. Bij Financial Lease hoef je geen gebruik te maken van je eigen financiële middelen. De financiering staat los van je overige zakelijke financieringen. Je kunt zelf de looptijd bepalen die past bij de afschrijving en de leaseperiode van het object. Omdat de rente die je betaalt voor je Financial Lease overeenkomst vooraf wordt vastgesteld, betaal je maandelijks een vast leasebedrag. De rente blijft gedurende de looptijd van het leasecontract ongewijzigd. Je weet dus exact waar je aan toe bent. Helder en duidelijk. Kortom, geen ondoorzichtige financiële constructies, maar een vast aflosbedrag, een vaste looptijd en een vaste lage rente.


Transparant product

Het te leasen voertuig komt onder de noemer Financial Lease op je balans. Je bent vanaf de eerste leasetermijn eigenaar van het voertuig. Je betaalt een vast maandelijks leasebedrag voor je Financial Lease, mede omdat de rente ongewijzigd blijft gedurende de looptijd van het leasecontract. Je weet exact waar je aan toe bent. Heel transparant dus.


Aftrekbaar?

Je kunt het voertuig tot maximaal de aanschafprijs exclusief btw leasen. De eventuele btw kun je direct bij de fiscus terugvorderen, je bent immers economisch eigenaar. Ook de inruil of een deelbetaling behoren tot de mogelijkheden. Ook bestaat de mogelijkheid om een slottermijn ter hoogte van de reële restwaarde op te nemen in de lease-overeenkomst, waardoor de leasetermijn nog lager uitvalt.  Wij verlangen geen andere zekerheden dan de auto die je leaset. De autokosten, zoals reparatie, onderhoud, verzekeringen en houderschapsbelasting, komen voor eigen rekening. Deze heb je als economisch eigenaar dus helemaal zelf in de hand.


Lage leasetermijn

Met Financial Lease kun je jouw auto –inclusief opties en accessoires– voor het volledige bedrag (excl. btw) financieren. Ook inruil van je huidige auto of een aanbetaling behoren tot de mogelijkheden. Bovendien kunnen wij je een financiering aanbieden met een slottermijn die in overeenstemming is met de restwaarde van je auto, waardoor de maandelijkse leasetermijn nog lager uitvalt. Je bent bij ons dus verzekerd van financieel maatwerk.

Wij accepteren:
Onze certificeringen:
Onze partners: