Ga voor een bus
waarmee je vooruit kunt
Bekijk de bestelbus voorraad


De bestelbus die je zoekt


Bestelbus.nl is één van de grootste onafhankelijke dealers in gebruikte bestelbussen van Nederland. Ons aanbod omvat alle Europese en Aziatische merken, bouwjaren en prijsklassen. Door jarenlange ervaring weten de inkopers van bestelbus.nl als beste wat je als klant zoekt en kopen ze gericht in. Zo slaag je bij ons altijd.

     

Waarom kiezen voor bestelbus.nl?

De grootste voorraad dealeroccasions

Bij ons kies je uit een steeds wisselende voorraad van ruim 500 tweedehands voertuigen. Dankzij ons enorme in- en verkoopnetwerk komen er wekelijks 60 bestelbussen binnen.

Merkonafhankelijk advies

Bij bestelbus.nl zijn we 100% merkonafhankelijk. Elk merk en type is bij ons vertegenwoordigd. Wij kennen gebruikte bestelwagens door en door en kunnen je goed en onafhankelijk advies geven.

Tot 2 jaar garantie

Je kiest zelf of je jouw bestelbus zo meeneemt of gaat voor één van onze afleverpakketten. Uiteraard verzorgen wij de afleverbeurt en APK als je hiervoor kiest.

Leasen zonder jaarcijfers

Onze in-huis lease adviseur helpt je graag bij het vinden van een leasecontract. Ook hier zijn we onafhankelijk en zoeken we samen met jou de beste optie voor jouw situatie.

Omruilgarantie

Bij bestelbus.nl streven we naar 100% tevreden klanten. Kies je voor een Class afleverpakket en bevalt de bus toch niet, dan ruil je ‘m gewoon om voor één van de andere honderden bussen op voorraad!

Thuisbezorging

Wij zijn gevestigd in de buurt van Zwolle en in het midden van het land langs de A15. Na de proefrit kun je je nieuwe bus vaak snel ophalen, maar op verzoek brengen we jouw bus ook bij je thuis. Snel en gemakkelijk!

Honderden klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4,2/5

Snelle service en top geregeld!

Snelle service! Helaas had ik vrij snel een storing, maar gelukkig met garantie gekocht en nu is alles helemaal top opgelost. Zelfs een gratis leenauto waardoor ik gewoon kon werken. Fijn opgelost en nogmaals super geregeld!

Roy Culemborg

Afhaling verliep zeer vlot

Afhaling verliep zeer vlot en wat er voor de afhaling was afgesproken (oprijplaat), stond ook klaar. Het voertuig was netjes gemaakt en alle formulieren waren aanwezig.

Mario van Vlaenderen

Aankoop is prima verlopen

De aankoop van de bus is prima verlopen. Nette communicatie door beleefd personeel. Je kunt gewoon goed zaken doen met bestelbus.nl.

Martin van Ee, Bouwbedrijf van Ee

Aardig en netjes geholpen

Aardig en netjes geholpen, mooie prijs voor mijn inruil auto gekregen en afgeleverd volgens afspraak. Fijne ervaring.

Rob Damen, Flint Interieurbouw

Keurig geholpen en nette aflevering

Duidelijk, transparant en eerlijk in de verkoop. De bus die we zochten hebben we bij bestelbus.nl gevonden. Keurig geholpen en nette aflevering. Er is zelfs een nieuwe accu geplaatst terwijl dit makkelijk verzwegen had kunnen worden.

Zonwering Apeldoorn

Blij met mijn eerste mooie bus

Goed geholpen en een mooie goede bus. Netjes gekeurd en een beurt gehad. En ook garantie erbij. Aanrader.

Optidak Dakwerken