Wat is nu precies een Hybride bestelwagen?

Is de hybride bestelwagen als nieuwe aanwinst voor jou een goede keuze?

Hybride bestelwagens zijn bestelwagens die worden aangedreven door zowel fossiele brandstof (benzine/diesel) als alternatieve brandstof zoals groengas, elektrisch of waterstof. Groengas onderverdeeld in LNG, CNG en LPG en elektrisch zijn de meest voorkomende combinaties in hybride bestelwagens ook wel PHEV bestelwagens genoemd. Toch zijn er weinig af fabriek hybride of PHEV bestelwagens op de markt, de Ford Transit Custom PHEV wordt verwacht en heeft naast de elektromotor ook driecilinder 1.0 Ecoboost motor als range-extender. Dit concept geeft goed weer waarom hybride en PHEV bestelwagens niet veel op de markt aangeboden worden, het is niet volledig duurzaam en CO2 neutraal en daarom valt het buiten vele duurzaamheidsdoelstellingen van bedrijven en de overheid, zo kan je niet genieten van de subsidieregelingen die voor volledig elektrische of waterstof aangedreven bestelauto’s wel geldt. Het enige voordeel is dat je vooralsnog langere afstanden kunt rijden dan een elektrische bestelauto maar ook de elektrische bestelauto blijft ontwikkelen en zal de actieradius blijven verlengen. Hybride bestelwagen of toch liever compleet elektrisch? Kom langs op de opties zelf te bekijken


Geen ruime keuze wanneer je een hybride bestelwagen wilt

Omdat er niet veel aanbod is vanuit de grote fabrikanten kan je kiezen om zelf een bestelwagen op diesel om te bouwen naar een hybride of PHEV bestelwagen op groengas LNG, CNG of LPG of elektrisch. Wil je toch overwegen om een bestelwagen hybride te laten maken, neem dan voor meer informatie contact met ons op om alle mogelijkheden bespreken. Dit doen wij uiteraard vrijblijvend!


Een jonge bestelwagen hybride uitvoering is door de jaren heen sterk verbeterd!

Of je nu hybride bestelwagens 2018 editie zoals de plug-in hybride Transit Custom bestelauto , een 2019 Editie of hybride bestelwagens 2020 Editie bekijkt! Je ziet door de jaren heen zeker wel vooruitgang en verbeteringen. Daarom raden wij aan om zelf langs te komen en te ervaren wat de verschillen zijn. Een bestelwagen hybride is zowel te koop als de lease via Bestelbus.nl en je kan kiezen uit ruim 450 verschillende bestelwagens. Geef even een belletje om na te vragen welke plug in hybride bestelwagen edities wij op dit moment op voorraad hebben.


Nieuwsgierig naar alle bestelbussen uit onze voorraad?Bekijk ons aanbod


Wij accepteren:
Onze certificeringen:
Onze partners: