Comfortabel onderweg?

Een bus van bestelbus.nl, daar kan je op bouwen!

Als je van klus naar klus rijdt zijn er voor jou eigenlijk maar twee dingen belangrijk, dat je al jouw spullen gemakkelijk kunt opbergen en dat jij comfortabel onderweg bent. Onze medewerkers begrijpen deze wens en kijken graag met jou naar de ideale bestelbus.

Naast de bestelbus zijn er ook diverse accessoires die nuttig kunnen zijn in je werk. De een heeft graag een trekhaak aan zijn bus, terwijl voor een ander een imperiaal meer van belang is tijdens zijn werkzaamheden. En iedereen wil een bestelbus met voldoende laadlengte en stahoogte. Want al je gereedschap en materialen moeten gewoon snel en gemakkelijk opgeborgen en meegenomen kunnen worden.

Bij Bestelbus.nl begrijpen wij wat jij zoekt. Bovendien kunnen we jou ook financieringsopties aanbieden. We hebben namelijk een Financieel & Verzekeringsadviseur in huis. Je kunt er dus op vertrouwen dat je voor je ideale bedrijfswagen bij ons aan het goede adres bent. Neem gerust contact met ons op om te vertellen waar je naar op zoek bent of zoek direct een bestelbus uit in onze dagelijks wisselende voorraad.


Daarom slaag je bij Bestelbus.nl

  • Alle prijsklassen
  • Dagelijks 30 jonge bussen binnen
  • +500 keuzes centraal in NL
  • Duizenden klanten gingen je voor
  • Al 100 jaar professioneel & merkonafhankelijk
De heer B. van Pelt
Directeur/eigenaar Aannemersbedrijf K&B van Pelt

“Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons voorop. Materialen en het geleverde werk moeten gewoon goed zijn, dat geldt ook voor de bestelwagen waarmee wij onze klanten bezoeken. Bestelbus.nl begrijpt dat en leverde de bus die bij ons past.“

Financiering zonder cijfers

Rijden voor een vast bedrag in de maand met investeringsaftrek en zonder investering vooraf? Ook voor starters!

Onze financieringsexpert regelt dit volledig voor je!

Alle financieringsopties

Regel alles in 1 bezoek, advies, proefrit en financiering

Bestelbus.nl A15


Zeiving 12

4214 KC Vuren


Routebeschrijving

Openingstijden

Ma - Do 08:00 - 18:30
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Proefrit inplannen