Damkot Trading: Een jong, maar snel groeiend bedrijf

Damkot Trading handelt in transportmiddelen en bouwmachines. Zij doen dit vanuit Winterswijk, vlakbij de grens tussen Nederland en Duitsland. ‘’95% van onze handel is dan ook met Duitsland’’, vertelt Nico Damkot. ‘’Daarvan is het grootste gedeelte op dit moment de handel in heftrucks’’.

Deze handel in heftrucks doet het erg goed. Sinds de oprichting in 2018 is Damkot Trading al een aantal keer verhuisd naar een groter pand, omdat ze letterlijk en figuurlijk uit hun voegen groeien. Inmiddels is het team ook uitgegroeid naar drie man!

Een groter bedrijf betekent vaak ook een groter wagenpark. Voor deze uitbreiding is Nico op zoek gegaan naar een tweedehands bestelbus via Marktplaats. Dit bracht hem al snel naar de website van bestelbus.nl.

‘’We waren nog niet bekend met bestelbus.nl, maar zullen vanaf nu zeker terugkomen!’’

Op de dag van de aankoop waren Nico en zijn collega zelf verhinderd. ‘’We konden niet door de file komen en kwamen te laat bij bestelbus.nl op locatie. Gelukkig vond de verkoper dit geen probleem. Er hebben vier mannen een stapje harder gelopen om ons alsnog te kunnen helpen. Super! We zouden bestelbus.nl aan iedereen aanraden.’’ We hopen dan ook om Nico snel weer te kunnen verwelkomen en wensen hem en het bedrijf veel succes en veilige kilometers met de Mercedes Sprinter.