NRF's nieuwe Mercedes Sprinter: Een oranje blikvanger

NRF is al bijna 100 jaar een begrip in de automotive onderdelen voor zowel trucks als personenwagens. Zij zijn met name gespecialiseerd in koelproducten, zoals motorkoelingen, airco’s en sensoren. NRF biedt haar diensten wereldwijd aan, maar is tegelijkertijd ook een lokale partner.

Afgelopen zomer is Gilbert van Griensven, verkoopverantwoordelijke voor de Benelux, bij bestelbus.nl langsgekomen voor een nieuwe bus. NRF biedt namelijk ook trainingen aan monteurs op locatie. Met deze inmiddels volledig oranje Mercedes Sprinter kunnen zij niet alleen veel materieel meenemen, maar ook NRF als merk. Vanwege de opvallende kleur van de bus wordt NRF nu nóg zichtbaarder voor monteurs. Dit zal op lange termijn ook bijdragen aan verkopen en extra naamsbekendheid.

‘Wij vinden goede service bieden enorm belangrijk. Deze auto is dan ook aangeschaft om de monteurs een training aan te kunnen bieden op locatie.’


Waarom er voor bestelbus.nl is gekozen

Gilbert begon zijn zoektocht op Google en heeft daar via bestelbus.nl zijn nieuwe Mercedes Sprinter gevonden. ‘Bestelbus.nl biedt uitgebreide keuze en goede service, zowel bij de aankoop als bij aftersales.’ Na de fijne aflevering kon NRF aan de slag met hun nieuwe slimme investering. Wie weet zie je hen ergens rijden in deze oranje Mercedes Sprinter!