Zitmeesters: Een startende onderneming vindt ideale bestelbus bij bestelbus.nl

Leo de Vos, een 53-jarige ondernemer, startte in Oktober 2023 zijn eigen bedrijf. Hij werkt al 36 jaar in de meubelbranche en neemt nu de sprong in het diepe. ‘Je bent nooit te oud om nieuwe stappen te zetten’ is zijn motto. Samen met zijn zoon runt hij nu Zitmeesters Advies aan Huis; Nederlands nieuwste aanwinst in de stoelenbranche.

’Wij komen aan huis omdat daar het beste advies kan plaatsvinden. Hiervoor hebben wij een comfortabele bedrijfswagen nodig.’

Het bedrijf zal rustig opbouwen en heeft geen showroom. Voorlopig ligt de focus op advies aan huis en zal de bedrijfswagen als rijdende showroom functioneren. Met Leo’s nieuwe bestelbus zal hij door heel Nederland te vinden zijn.

Waarom er voor bestelbus.nl is gekozen

Leo begon zijn zoektocht online en kwam op die manier al gauw bij bestelbus.nl terecht. Dankzij het grote online aanbod en de snelle chatfunctie had hij zijn bus snel gevonden. ‘’Ik heb via de chat gevraagd om een zo groot mogelijke bakwagen met laadklep en B rijbewijs. Als antwoord kreeg ik 2 bestelbussen aangeboden. Eén daarvan is het geworden.’’ Na een fijne aflevering en prettig contact met de verkopers is Leo helemaal klaar voor de start van zijn bedrijf. ''Hopelijk hebben we snel een tweede bus nodig!'' zegt hij met een blik op de toekomst.