Rij vandaag nog weg in een kleine bestelbus

Schaf een kleine bestelbus aan voor wanneer je een compacte bedrijfswagen nodig hebt in een bescheiden maat.

Bij Bestelbus.nl heb je ruime keuze aan kleine bestelwagens voor ieder beroep! Onze klanten en relatiekring is zeer breed en onze voorraad zeer uitgebreid. Of je nu een grote of kleine bestelbus nodig hebt, er is genoeg keuze uit alle merken, modellen, types en prijsklassen. 


Een kleine bestelwagen kopen doe je bij ons

Er zijn verschillende merken bestelbussen die geschikt zijn voor een ondernemer die een compacte bedrijfswagen zoekt. Zo is er de Mercedes-Benz Citan, een compacte bestelwagen die gebaseerd is op de Renault Kangoo, maar net een tandje luxer omdat het een Mercedes-Benz is. Deze wagen is voorzien van de meeste moderne gemakken. Dan is er de Ford Transit Connect, een stevig gebouwde en veelzijdige Ford die ondernemers uit verschillende sectoren aanspreekt. Dan zijn er nog de Volkswagen Caddy, Renault Kangoo, de Fiat Doblo en Opel Combo. Mocht je de juiste kleine bestelbus gevonden hebben maar ontbreekt er een accessoire? Dat is bij ons geen probleem, wij kunnen verschillende accessoires aanbrengen of inbouwen. Wij hebben bijvoorbeeld zwaailampen, imperiaals, trekhaken etc en wij kunnen de laadruimte betimmeren als u dat wilt.  


Een kleine bestelauto benzine leasen of kopen

Een kleine bestelbus kan je kopen of leasen. Veel ondernemers kopen vaak nog hun kleine bestelbus. Gebruikte bestelauto’s kopen is altijd kostentechnisch interessant, een gebruikte kleine bestelwagen kopen geeft een startende ondernemer ruimte om wat geld elders in de onderneming te investeren of uit te geven aan andere delen van de onderneming. Maar leasen wordt een steeds populairdere optie, vooral met een goede leaseconstructie en scherpe tarieven. Je hebt zelf invloed op de looptijd, aanbetaling en de slotsom. Ook is het mogelijk om bij ons je huidige voertuig in te ruilen, wat ons in staat stelt om een nog scherper aanbod te doen. Een kleine bestelbus kopen of leasen is geen kleine beslissing en doe je dus niet gehaast. Dit snappen onze adviseurs en verkopers maar al te goed en daarom luisteren ze naar jouw wensen, waardoor je altijd met een gerust hart kan genieten van je nieuwe bedrijfswagen. Nieuwsgierig naar wat onze adviseurs en verkopers voor jou kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak en kom een keer langs in onze showroom!


Nieuwsgierig naar alle bestelbussen uit onze voorraad?Bekijk ons aanbod


Wij accepteren:
Onze certificeringen:
Onze partners: