De MAN TGE is geweldig. Test, bekijk en koop of lease een jonge TGE bestelbus!

Welke MAN TGE bestelbus uitvoering je ook kiest. Je kiest een voordelige en één van de beste opties in het bestelbus segment.

De MAN TGE is een zeer onderhoudsvriendelijke bus met een comfortabele werkomgeving en een zeer luxe interieur. Het is een wagen met alle gemakken die je mag verwachten. Zoals bij velen al bekend heeft de TGE lange onderhoudsintervallen en daardoor ben je weinig kosten kwijt aan onderhoud. Ook het rijden an sich is gunstig want gemiddeld rijden deze wagens maar liefst 7,4 l/100 km. Wanneer je onze voorraad bekijkt zie je dat er een ruime keuze is want de bus kent maar liefst een variatie in 69 carrosserie versies. Welke past bij jou? Heb je hulp nodig bij het vinden van de perfect passende MAN TGE bestelbus? Neem contact met ons op om vrijblijvend advies te krijgen. 


De MAN TGE prijs is gunstiger dan van menig andere bestelbus.

Iedere TGE heeft een rijke standaarduitrusting en daarmee mag je zeggen dat de MAN TGE prijs zeer netjes is. Vooral een jonge MAN TGE, waar de kop al vanaf is, valt bij veel van onze klanten in de smaak. Het leasen van een dergelijke bus is dan ook voordeliger dan je denkt. Laat ons je kosteloos en vrijblijvend informeren over alle voordelen van een MAN TGE in combinatie met een leaseconstructie die volledig bij je wensen en eisen past!


Ook de MAN TGE tweedehands uitvoering is van hoge kwaliteit!

Een MAN TGE tweedehands rijden betekent zeker geen afbreuk aan leuk, snel en toch ontspannen je werk doen. De bussen zijn van een zeer hoge kwaliteit en bij binnenkomst in onze voorraad testen wij de wagens uitvoerig voordat wij deze online aanbieden. De inspectierapporten staan bij iedere wagen voor je klaar om doorgenomen te worden. Welke TGE bestelbus heeft voor jou de beste pluspunten en valt binnen je budget? Je zult versteld staan over de ruime keuze en de scherpe koop en/of leaseprijzen! Koop of lease een MAN TGE tweedehands en profiteer van alle voordelen die Bestelbus.nl je kunt bieden!


Nieuwsgierig naar alle bestelbussen uit onze voorraad?Bekijk ons aanbod


Wij accepteren:
Onze certificeringen:
Onze partners: