Hoe vind ik de juiste bedrijfswagen?

Je bent kort geleden een nieuwe onderneming begonnen, je bent aan het uitbreiden en hebt daarom een nieuwe wagen nodig of je wilt gewoon je oude bedrijfswagen vervangen. Wat je situatie ook is, de beslissing om een nieuwe wagen te kopen is ongetwijfeld een zeer dure beslissing en daarom moet het wel de juiste beslissing zijn! Wil je gewoonweg je oude bedrijfsauto vervangen dan heb je waarschijnlijk al een redelijk idee welk merk en type voertuig je nodig hebt. Maar koop je voor het eerst een bedrijfswagen dan is het vaak moeilijk om ergens te beginnen.  


Welke stappen kan je doorlopen om tot de juiste beslissing te komen?:

  • Vraag je eerst af wat voor een bedrijfswagen je nodig hebt en wat het budget is. Bekijk ook onze checklist.
  • Oriënteer je zich op internet en vraag meningen aan vrienden en kennissen over hun ervaringen met bepaald merken of types.
  • Zoek uit welke bedrijfswagen aanbieders er in de buurt zitten en welke je aanspreken. Zijn het grote of kleine merkdealers, dealers van tweedehands voertuigen of particulieren?
  • Ga kijken bij de aanbieders die je interessant lijken en laat je informeren over alles wat je wilt weten. Let op: Een merkdealer vertelt je alles over slechts één merk!

Pas wanneer je alles gezien, gehoord, getest en onderzocht hebt kan je een bewuste keuze maken!

Wij accepteren:
Onze certificeringen:
Onze partners: