Info voor starters

Bij Bestelbus.nl weten we als geen ander dat je zonder geschikte bedrijfswagen jouw zaak vaak niet de vliegende start kan maken waar je op hoopt. Voor een starter is het vaak een ingewikkeld proces om een eerste bestelbus te vinden, kopen of te leasen en/of verzekeren. Gelukkig heb je ons gevonden: Wij zijn hierin gespecialiseerd!


Wij nemen je graag alle zorg uit handen door je zo goed mogelijk te helpen op één adres.

Met onze grote voorraad is het gemakkelijk je een merkonafhankelijk advies te geven over welke bus het beste bij jou of jouw bedrijf past. Onze professionele bedrijfswagenadviseurs hebben jarenlange ervaring op dit vlak en elk van hen heeft zijn eigen specialisme qua bedrijfstak. Zo hebben we vakspecialisten voor aannemers, koeriers, hoveniers, cateraars, schilders en marktkooplui.

We bieden een gratis financieel adviesgesprek aan bij onze lease- & verzekeringsadviseur. Hij heeft kennis van de verschillende branches en de ontwikkelingen hierin. Zo kan hij een bepaalde leeftijd bus of prijsklasse adviseren, afgestemd op de te verwachten economische ontwikkelingen in deze bedrijfstak.

Het is vaak mogelijk direct na aankoop of afsluiting van de lease de bus mee te nemen. Zo helpen wij je altijd snel op weg! Als je, zoals velen, in één keer wilt slagen, zijn wij het juiste adres. We kunnen namelijk ook jouw bus na het uitzoeken en rijklaar maken bij je thuisbezorgen. Wellicht geeft je dit al zoveel vertrouwen dat je tot online aanschaf wenst over te gaan via onze webshop. Velen gingen je voor.

Service en/of garantie kan je in overleg met onze snel beslissende servicedesk bij je in de buurt laten uitvoeren. Let op: Deze garantie is in tegenstelling tot bij andere adressen ook geldig als je door Europa heen rijdt of hier op vakantie bent.

Kortom, wij kunnen je als starter van begin tot eind begeleiden met het vinden, aanschaffen en financieren van een passende bestelbus, zodat jij je kan focussen op het ondernemen.


vans-kopenbijbestelbus2.jpg

Voor iedere starter

  • Financiering zonder cijfers mogelijk!
  • Bus voor elke branche & budget
  • Gratis adviesgesprek