Zo leveren wij af

Bij Bestelbus.nl besteden we veel zorg aan de aflevering van het door jou gekochte voertuig. Je krijgt standaard het Base afleverpakket met TÜV gecertificeerde keuring. Je kan het voertuig direct meenemen. Wil je meer en heeft het voertuig 3-sterren beoordeling op onze website? Kies dan voor het Standard pakket. Hiermee profiteer je onder andere van een afleverbeurt, gevulde tank en APK. 


Base
Standard
Safe
ClassMeest gekozen | Tot 180.000 km
Tot 180.000 km
  Algemeen
  Onderhoud
-

+ Gratis vervangend vervoer bij reparatie in onze garage 
  APK
-
  Brandstof

-


volle tank 
  Garantie
-
-
Real Garant 
3mnd Plus Dekking 

Real Garant 
3mnd Plus Dekking
+ omruilgarantie

  Wassen/Poetsen
-
  Aflevering
Direct 
5 werkdagen 
5-7 werkdagen 
7 werkdagen 
  Tenaamstelling

€ 0,-
€ 595,-
€ 795,-
€ 1095,-


Wil je graag voor safe gaan? Dan bieden de Safe en Class pakketten extra garantiemogelijkheden. Wat je ook wil, we voorzien je van een passend afleverpakket. Alle garantievormen zijn uit te breiden naar dekking van een heel jaar voor slechts €300,-. Uit te breiden tot 2 jaar. De volledige voorwaarden kunt u hier nalezen.

Ook met een volledig gecontroleerde en APK-gekeurde bus kan het voorkomen, dat je onderweg pech krijgt. AllSecur biedt pechhulp on demand, waarbij je pas betaalt als je hun hulp daadwerkelijk nodig hebt . Via de bekende ANWB zijn ook oplossingen met vervangend vervoer mogelijk. Wanneer je voor een afleverpakket met 3 of 12 maanden garantie hebt gekozen, of zelfs tot 2 jaar verlengd hebt, kan de receptionist van het autobedrijf Real Garant door heel Europa 13-talig benaderen