Zo leveren wij af

Bij bestelbus.nl bepaal je zelf hoe je nieuwe bus wordt afgeleverd

Bij bestelbus.nl leveren we ieder voertuig af met onze TÜV Nord gecertificeerde inspectie. Dit betekent dat we elk voertuig optisch controleren en proefrijden inclusief snelweg. De rapportage hiervan kun je altijd inzien op onze website. Ieder voertuig krijgt zonder meerprijs het Base afleverpakket, waarbij deze inspectie is inbegrepen.

Als wij het voertuig naar aanleiding van deze inspectie beoordelen met 3 of meer sterren kun je kiezen voor het afleverpakket Standard. Het voertuig wordt dan onder meer APK gekeurd en krijgt een onderhoudsbeurt bij aflevering. 

Je kunt kiezen voor extra zekerheid met ons Safe afleverpakket. Hiermee wordt het voertuig afgeleverd met een uitgebreide garantie waarmee je altijd terecht kunt bij een garage in de buurt.

Met ons Class afleverpakket heb je al het bovenstaande, maar heb je aanvullend de garantie om het voertuig om te ruilen als deze onverhoopt niet bevalt. Ook wordt het voertuig met volle tank afgeleverd en heb je levenslang recht op gratis en passend vervangend vervoer bij onze werkplaats.

Bekijk hier onze afleverpakketten