Waarom koop je bij Bestelbus?

Ruime, snel wisselende voorraad 
Bij Bestelbus.nl staan 500 voertuigen op voorraad. Wekelijks komen 150 voertuigen binnen. Ons aanbod omvat alle Europese merken, bouwjaren en prijsklassen.


Gekende kwaliteit 
Elk voertuig krijgt bij binnenkomst een technische controle onder toezicht van TÜV. De volledige informatie uit het testrapport wordt standaard bij elk voertuig meegegeven. Dit noemen wij ‘gekende kwaliteit’.


Goed geprijsd
Onze prijzen zijn niet alleen gebaseerd op de kenmerken van het voertuig, zoals merk, type en bouwjaar. Wij testen elk voertuig uitgebreid en nemen de resultaten mee in de prijsbepaling.


Fatsoenlijk koopmanschap
Bestelbus.nl bouwt al ruim 100 jaar aan de relatie met zijn klanten. Het succes hiervan wordt aangetoond door het grote aantal terugkerende klanten.  We nemen alle klachten serieus. Als er sprake is van grote, niet vermelde gebreken zullen we (een deel van) de reparatiekosten vergoeden.


Wij spreken vele talen
Bij Bestelbus.nl spreken de verkopers de taal van de klant. Onze website is bovendien geschreven in dertien talen.


Wij verstaan de klant
Door jarenlange ervaring weten de inkopers bij Bestelbus.nl als beste wat je als klant zoekt en kopen ze gericht in.


Begeleiding invoer en transport 
Wij hebben een gespecialiseerde afdeling die het papierwerk voor je regelt. Door onze wereldwijde aanwezigheid en jarenlange ervaring kunnen we je perfect begeleiden bij het invoeren, registreren en verschepen van voertuigen naar vrijwel elk land ter wereld.


(Export)kenteken snel geregeld
Een kenteken en tenaamstelling zijn bij ons zo geregeld. Dat geldt ook voor exportkentekens. Indien nodig wordt uw aankoop in onze werkplaats voor de export gekeurd.


Vakkundige technische dienstverlening
In onze werkplaats voeren wij Algemene Periodieke Keuringen (APK) uit. Ook voor werkzaamheden aan tachografen, imperials, airco’s en bedrijfswageninrichtingen kunt je hier terecht. 


De zekerheid van ‘gekende kwaliteit’
Bij Bestelbus.nl zullen we nooit claimen dat we alleen de beste trucks verkopen. Onze kracht schuilt in veelzijdigheid. Je kunt bij ons terecht voor zeer jonge voertuigen, maar ook voor oudere wagens. Het is van groot belang dat je weet wat je koopt. Daarom bieden wij ‘gekende kwaliteit’. Al onze voertuigen krijgen bij binnenkomst een controle onder toezicht van TÜV. Dit gebeurt aan de hand van een vaste lijst met inspectiepunten. Het testrapport stellen wij volledig en zonder terughoudendheid ter beschikking aan onze klant. Zo kan je beter dan ooit voertuigen met elkaar vergelijken en een exemplaar kiezen dat precies past bij jouw wensen.Nieuwsgierig naar alle bestelbussen uit onze voorraad?   Bekijk ons aanbod