Overschrijving

Een kenteken en tenaamstelling zijn bij ons zo geregeld. Dat geldt ook voor exportkentekens. Indien nodig wordt je aankoop in onze werkplaats vóór de export gekeurd. Door onze wereldwijde aanwezigheid en jarenlange ervaring kunnen we je uitstekend begeleiden bij het invoeren, registeren en verschepen van voertuigen naar vrijwel elk land ter wereld. Wij verzorgen de benodigde export- en transportdocumenten.


Onze lange relatie met het RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer)

Bestelbus.nl heeft diverse erkenningen van de RDW. Met de bevoegdheid ‘Tenaamstelling Voertuigen’ kunnen wij na verkoop van een voertuig het Nederlandse kenteken op naam van de nieuwe eigenaar zetten. Als je aan ons een Nederlands voertuig verkoopt, ontvang je een vrijwaringsbewijs. Hiervoor heeft Bestelbus.nl de bijbehorende certificaten ontvangen. Ook de uitvoering van de Algemene Periodieke Keuring (APK) en het inbouwen en repareren van tachografen door onze werkplaats vallen onder de erkenning van de RDW.

De Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) ziet er op toe dat alle voertuigen op de openbare weg voldoen aan de vereiste veiligheids- en milieuaspecten. De RDW is tevens de beheerder van de basisregistratie van voertuigen in Nederland. In deze registratie staan voertuiggegevens en de gegevens van de eigenaar/houder. Deze overheidsinstantie stelt strikte eisen aan bedrijven in de voertuigbranche voor de uitvoering van bepaalde activiteiten. Dit wordt periodiek gecontroleerd door een bedrijfsinspecteur van de RDW.