Onze werkplaats

Bestelbus.nl onderscheidt zich door vakkundige technische dienstverlening. Elke bestelbus krijgt bij binnenkomst een technische controle onder toezicht van TÜV. Zo bepalen wij de waarde en de verkoopprijs. De volledige informatie uit het testrapport wordt standaard bij elk voertuig meegegeven. Je weet dus precies wat je koopt. Bekijk gelijk even onze online voorraad met inspectierapporten.

In onze werkplaats kan je terecht voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) en exportkeuringen. Ook zijn wij bevoegd om airco’s en koelmotoren te repareren en bij te vullen. Met onze expertise en zware hijsmiddelen kunnen wij meerdere bestelbussen op een vrachtwagen of oplegger laden. Zo kan je goedkoop en efficiënt meerdere bestelbussen vervoeren.

Een kenteken en tenaamstelling zijn bij ons zo geregeld. Dat geldt ook voor exportkentekens. Indien nodig word je aankoop in onze werkplaats voor de export gekeurd. Wanneer je aan ons een Nederlands voertuig verkoopt, ontvang je een vrijwaringsbewijs. Wij nemen je al dit werk uit handen. Bestelbus.nl heeft de hiervoor benodigde erkenningen van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Deze overheidsinstantie stelt strikte eisen aan bedrijven in de voertuigbranche voor de uitvoering van bepaalde activiteiten. Ook de uitvoering van de Algemene Periodieke Keuring (APK) valt onder de erkenning van de RDW.

Onze certificeringen: