Keuring

Inspectierapport

Alle voertuigen die bij ons binnenkomen worden TÜV Nord gecertificeerd geïnspecteerd. Dit betekent dat we elk voertuig controleren op 20+ belangrijke punten. Elk voertuig wordt vervolgens onderworpen aan een proefrit, inclusief snelweg. Mocht er iets niet naar onze standaard zijn, dan wordt dit gerepareerd voordat we het voertuig aanbieden. De resultaten van de keuring kun je vinden in het inspectierapport op de voertuig detailpagina op bestelbus.nl. Zo garanderen wij kwaliteit en transparantie. Je zult nooit voor verrassingen komen te staan en weet precies wat je koopt.

APK

Je kunt in onze professionele en gecertificeerde werkplaats ook terecht voor jouw Algemeen Periodieke Keuringen (APK). De APK is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Dit is een momentopname en geeft geen garantie dat jouw voertuig de rest van het jaar veilig blijft en dat je een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van het voertuig blijven dus belangrijk. Ook kun je overwegen om een aanvullende garantie te kopen.

De regels voor de APK zijn begin 2023 strenger geworden. Het roetfilter is nu een verplicht onderdeel tijdens de keuring en dit wordt gecontroleerd met een deeltjesteller. Wil je hier meer over weten? Of ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

RDW

Bestelbus.nl is een RDW gecertificeerd bedrijf. De Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) stelt hoge eisen aan bedrijven in de voertuigbranche, waaraan bestelbus.nl voldoet. Dit is een extra bevestiging van onze kennis en kunde. Bij ons ben je dus aan het juiste adres!